Zimní turnaje Malý Open a Seniortennisclub

12.10.2008 10:18
Sobotní turnaj patřící do série Malý Open máme za sebou a navíc s velkým úspěchem.
 
Čtyřhry mužů se zúčastnilo 12 párů rozdělených nejdříve do tří čtyřčlenných skupin. Do závěrečného pavouka postupovali všichni s tím, že vítězové skupin a nejlepší pár z druhého místa měli v 1.kole pavouka volno.
Již po základních skupinách bylo jasné, že všichni naši hráči to mají velmi dobře rozehrané, protože Bajer J.-Zavadil M., Glozyga P.-Kavan L. i Janda V.-Moravec L. se vešli mezi čtyři nejlepší a v 1.kole pavouka jen čekali na své další soupeře.
Ve čtvrtfinále nakonec skončila pouť turnajem pro pár Glozyga Petr - Kavan Libor, když prohráli po boji 4:6 s dvojicí Hrubý-Scheib, kteří patří mezi nejlepší hráče na okruhu.
Další dvě dvojice postupovaly dál až se nakonec společně utkaly ve finále. Zcela zasloužené vítězství v turnaji si nakonec odvezli Jaromír Bajer s Michalem Zavadilem, když ve finále porazili Vladimíra Jandu s Ladislavem Moravcem 6:1.

 

Kategorie mixy se hrála stejným systémem jako muži.
Simona Kavanová s Vojtěchem Hejčem přes hrůzostrašný začátek nakonec obsadili ve skupině 3.místo, přešli přes 1.kolo pavouka a ve čtrvtfinále pořádně zatopili favoritům, manželům Šedivým. I přes skvělý výkon Simony v tomto zápase to na postup nestačilo a 2-3 rozhodující míčky, které soupeř uhrál bohužel díky mým chybičkám, nakonec rozhodly o prohře 6:7.
Vítězem mixů se stali manželé Svobodovi.

 

 

na obr.zleva Bajer, Zavadil, Moravec, Janda
-----------------
V sobotu 11.10. se v Brně chystá první z halových turnajů série MalýOpen a je tam přihlášeno hned několik našich hráčů.
Do čtyřhry mužů-médium nově sestavené dvojice: Petr Glozyga s Liborem Kavanem a Vlasta Bayer s Michalem Zavadilem.
Soutěž mixů si vyzkouší Simona Kavanová s Vojtěchem Hejčem.
-----------------
Kdo nechce zahálet ani v zimním období. Může využít turnajů, které pořádají Malý Open nebo Seniortennisclub. I když to vypadá, že jich nebude až tolik co v předešlé sezóně, určitě si něco vyberete. A stejně jako loni se pokusím informovat Vás o výsledcích "našich" hráčů.

 

www.malyopen.com                www.seniortennisclub.com