liga 1.kolo

03.05.2009 18:37
Tak jsme se dočkali. Tento týden začíná prvním kolem další ročník ligové soutěže.
 
Úvodní zápas celého ročníku se hraje ve středu 6.května od 16:30 v Morkovicích, kde domácí Béčko přivítá tým Břest B. Soupiska domácích se oproti loňsku nezměnila, zato hosté mají ve svých řadách hned dvě posily, Romana Kuběnu a Miroslava Bartíka a letos si určitě budou chtít vylepšit své loňské konečné umístění a dá se tak očekávat velmi zajímavý a vyrovnaný mač.
 
Ve čtvrtek se hrají dva zápasy.
Od 16:30 znovu v Morkovicích. Tentokrát Áčko přivítá Kyselovice. V tomto případě budou domácí favoritem, zvlášť když hosté měli letos problémy vůbec sestavit soupisku.
V 17 hodin začne poslední zápas 1.kola mezi nováčkem soutěže Bajdou Kroměříž a Žalkovicemi. Bajda má ve svém týmu zkušené a skvěle hrající borce, určitě bude patřit mezi favority celé soutěže, ale věřím, že Žalkovice předvedou co nejlepší výkon a favorita pořádně potrápí.
 
Všem účastníkům ligy chci popřát hodně šťastných a příjemných chvil strávených na kurtech, co nejvíce vítězných míčů a radosti z výher. To jsou také hlavní důvody proč ligu hrajeme. No a kdyby se někomu zrovna nedařilo, věřte, že příště to určitě vyjde.
 
Výsledky prosím hlaste co nejdříve, snažím se vždy hned večer vše doplnit, protože všichni jsme zvědaví, jak zápasy dopadly.