liga - 6.kolo

09.06.2009 20:29
Základní část ligové soutěže se nám blíží do finiše. Zbývá odehrát poslední dvě kola a jednu dohrávku a během těchto zápasů se rozhodne o pořadí pro play-off.

 

Ve středu 10.června se nejdříve utkají Morkovice B s Kyselovicemi. Oba týmy dosud nedokázaly vyhrát a tak se v tomto zápase nejspíše rozhodne o pořadí na 6. až 7.místě.
V druhém středečním utkání Břest B přivítá Žalkovice. Pro domácí je to poslední zápas základní části, ale pravděpodobně ani vítězství již nemůže domácím přinést lepší než 4.místo. Hostující Žalkovice čekají díky dohrávce ještě 3 zápasy a pokud se jim zadaří, mohou bojovat o 3.místo a tím výhodnější postavení pro play-off.
Boj o 1.místo se odehraje ve čtvrtek v zápase Bajda - Břest A. Pokud Bajda zvítězí, 1.místo bude mít jisté bez ohledu na výsledek posledního kola. Břest A ale určitě o 1.místo zkusí také zabojovat.
Ve čtvrtek se hraje i dohrávka Žalkovice - Morkovice A. O Žalkovicích jsem se již zmínil. Morkovice A mohou za jistých okolností být ještě první, ale už to nemají ve svých rukou a musejí čekat i na výsledky ostatních zápasů.