LIGA - před 6.kolem

13.06.2022 21:15

Základní ligová část se blíží k závěru, zbývají poslední 2 kola + 3 dohrávky, které nám trošku komplikují přehled v tabulce.

Připomínám, že letos postupují do play-off první dva týmy přímo do semifinále, zatímco týmy na třetím až šestém místě budou hrát čtvrtfinále, takže ještě všechny týmy mají o co hrát.

 

6.kolo

 

středa 15.06.2022

16.30 ZIMÁK (2) - YOUNG BOYS (5)

Domácí Zimák zůstal jediným týmem bez porážky, je tak jasným favoritem zápasu a v případě vítězství by měl mít zajištěnou účast přímo v semifinále. Naproti tomu hosté mají zatím jen jednu výhru, a to na postup do šestky nemusí stačit, ale vyhrát zrovna na Zimáku bude hodně těžké.

 

čtvrtek 16.06.2022

16.00 KROMĚŘÍŽ A (1) - MORKOVICE (8)

Účast v play-off je pro Kroměříž A jistá a výhra v tomto zápase by hodně přiblížila i semifinále. Hosté jsou momentálně až na posledním místě, ale mají odložené dva zápasy, takže možností postoupit do šestky je ještě hodně.

16.00 TOPTENIS (7) - MAXMILIAN (3)

Bajdovské derby. Toptenis se letos pohybuje na nezvykle nižších příčkách tabulky a potřebuje bodovat. Jenže hraje proti Maxmiliánům, kteří by určitě rádi šli rovnou do semifinále a k tomu také potřebují výhru.

16.30 BŘEST (6) - GOLDEN HITS (4)

Břest v minulém kole vyhrál a tím zůstal ve hře o šestku a kdyby vyhrál i tentokrát, bude hodně blízko. Nováček Golden Hits má ovšem soutěž rozehranou ještě líp, na kontě již dvě výhry a jeden zápas k dobru, tomu by již šestka uniknout neměla.