LIGA - před 7.kolem

21.06.2022 17:22

Tento týden nás čeká poslední kolo základní části, ale chybí nám ještě i několik dohrávek.

A jak tedy vypadá situace v bojích o postup ?

Jediným týmem bez porážky je ZIMÁK. V tomto kole hraje doma s BŘESTEM a bude jasným favoritem a chybí ještě zápas s GOLDEN HITS. Šance na udržení prvního místa je tak velká.

O první místo mohou zabojovat ještě další dva týmy KROMĚŘÍŽ A a MAXMILIAN, ale jen v případě zaváhání ZIMÁKU. Pravděpodobně se tak mezi nimi rozhodne o tom, kdo postoupí přímo do semifinále a kdo bude muset hrát čtvrtfinále. V 7.kole hrají proti sobě, a tento zápas určí pořadí, protože dohrávku hrají oba proti MORKOVICÍM a tam by zaváhat neměli.

Následuje boj o šestku a tedy postup do čtvrtfinále. Nejblíže jsou GOLDEN HITS, mají 2 výhry a k tomu dokonce 3 zápasy před sebou. Přitom možná k postupu jim bude stačit i když 3x prohrají. 2 výhry má také TOPTENIS a ten hraje 7.kolo proti YOUNG BOYS. Pokud TOPTENIS vyhraje bude mít jistotu, pokud prohraje, bude muset čekat na ostatní výsledky. YOUNG BOYS je na tom velmi podobně, výhra by tým posunula blízko k postupu, ale i prohra může stačit, ale zase záleží na dalších výsledcích. A teď když se na to dívám, tak vlastně o BŘESTU a MORKOVICÍCH platí totéž a to mají k dispozici dohrávky.

 

Takže všichni mají o co hrát a tabulka se může ještě hodně změnit.

 

 

7.kolo

středa 22.06.2022

16.30 ZIMÁK (1) - BŘEST (7)

čtvrtek 23.06.2022

16.00 YOUNG BOYS (5) - TOPTENIS (4)

16.00 MAXMILIAN (3) - KROMĚŘÍŽ A (2)

16.30 MORKOVICE (8) - GOLDEN HITS (6)