turnaj Kostelany listopad - výsledky

22.11.2009 10:04
Poslední turnaj letošní sezóny se hrál v sobotu 21.listopadu ve velmi příjemném prostředí tenisové haly v Kostelanech. Zúčastnilo se 10 dvojic hrajících v již tradičním "kostelanském" systému, tj. jedna skupina, kde se zápasy rozlosují podle předem stanoveného klíče tak, aby každý hrál 3x, pak se vytvoří pořadí na 1.-10. místě a pokračuje se už v tradičním vyřazovacím pavouku.

 

Opět se zde setkali nejlepší hráči, z nichž chyběl jen Radek Večerka, který se musel odhlásit pro zranění, ale jak se později ukázalo, náhradník jej zastoupil skutečně skvěle.

 

Většina soubojů byla velmi vyrovnaná, takže jsme se opět dostali do časové tísně a finále se nakonec muselo rozhodnout za stavu 4:4 v tie-breaku. Tím úspěšnějším se nakonec stali Vladimír Janda s Jaroslavem Ludíkem, když porazili vítěze minulého turnaje Petra Jančíka s Alešem Strnadem.

 

Poháry za 3.místo si odvezli poražení semifinalisté Vlasta Bayer s Tomášem Kocourkem a Antonín Zavadil s Michalem Zavadilem.
 
 
Součástí vyhlášení výsledků bylo i předání cen Hráčům roku 2009
1.místo měl jisté již před tímto závěrečným turnajem Tomáš Kocourek. Na 2.místo se nakonec díky vítězství v turnaji probojoval Vladimír Janda a 3.místo patří Michalu Zavadilovi.
 
 
 
Všem hráčům děkuji za předvedené sportovní výkony a příjemnou atmosféru během celého roku a věřím, že příští sezónu se opět budeme potkávat na tenisových kurtech při nelítostných, ale fér vedených bojích.