turnaj Žalkovice čtyřhra 13.6.-výsledky

14.06.2009 17:23
Druhý letošní turnaj se uskutečnil v sobotu 13.června v Žalkovicích. Za velmi příjemného tenisového počasí strávilo 13 párů určitě hezký den a někteří z nich i velmi pozdní odpoledne, i když z toho si asi moc nepamatují.

 

Ze tří základních skupin postoupilo 8 nejlepších párů do závěrečného pavouka. A do finále se nakonec probojovali dva vítězové svých skupin Bayer,Kocourek a Strnad,Zavadil M. Finále bylo skutečně dramatické. Nejprve se dostali do vedení 2:0 Strnad se Zavadilem, pak se ale utkání otočilo až na stav 5:2 pro Bayera s Kocourkem a ani to nebyl poslední zvrat. Další průběh skóre se dostal až na 5:5. O vítězi nakonec rozhodl tie-break a 1.místo vyhráli Vlastislav Bayer s Tomášem Kocourkem po vítězství 7:6. Poháry za 2.místo si tedy odvezli Aleš Strnad s Michalem Zavadilem.
Na 3.místě skončili společně poražení semifinalisté Libor Kavan se Stanislavem Sobkem a Miroslav Bartík s Petrem Glozygou.
 
Velké poděkování patří Petru Netopilovi, který zajistil občerstvení v podobě selátka i koláčků a můžu potvrdit, že všem opravdu chutnalo.